Мар’їнка. Росіяни наступали групами, намагалися заволодіти взводними опорними пунктами ЗСУ – новини України, Політика

Росіяни продовжують намагатися наступати на Мар’їнському та Авдіївському напрямках, зокрема минулої доби намагалися захопити взводні опорні пункти, проте безуспішно і з втратами. Про це повідомив речник Таврійського напрямку Валерій Шершень в ефірі телемарафону.

За його словами, на Мар’їнському та Авдіївському напрямках росіяни вели наступальні дії групами, вони мали завдання заволодіти взводними опорними пунктами першого ешелону. Найбільше штурмів було зафіксовано у Мар’їнці – усі вони були безуспішними.

“Втрат наших позицій немає. Наші захисники надійно утримують рубежі та відбили 14 атак ворога”, – сказав Шершень.

За його словами, на Таврійському напрямку за минулу добу втрати росіян убитими та пораненими склали 124 окупанти, знищено три склади боєприпасів, не підлягають ремонту вісім одиниць техніки армії РФ.

На Запорізькому напрямі, за його словами, армія РФ продовжує вести активну оборону, зокрема у районах Новопавлівки та Орєхова.

“В очікуванні наступальних дій з боку ЗСУ основні зусилля ворог спрямовує на підтримку підрозділів у постійній бойовій готовності, продовжує фортифікаційне обладнання рубежів та позицій, встановлює мінно-вибухові загородження”, – сказав речник ЗСУ.

  • У ранковому зведенні Генштаб повідомляв, що загалом минулої доби підрозділи Сил оборони відбили 21 ворожу атаку.
  • З початку повномасштабної війни українські сили знищили близько 206 600 окупантів, 3797 танків, 7456 бойових бронемашин та тисячі одиниць іншої техніки армії РФ.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter.

Previous post Субсидія в Україні на неопалювальний сезон – до коли можна подати документи
Next post Костюк освистали на Ролан Гаррос за те, що не потиснула руку Соболенко, відео