ГУР про “смерть” Залужного: З ним усе гаразд, провал пропаганди, росіяни навіть самі не вірять – новини України, Політика

У Головному управлінні розвідки Міноборони назвали “провалом пропаганди” фейки росіян про нібито “вбивство” або “поранення” головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного. Про це повідомив речник ГУР Андрій Юсов в інтерв’ю каналу “Ми-Україна”.

З його слів, російська пропаганда дає збої.

“Діснейленд уже не той. Закінчилися сценарії, а поява нових дається їм дуже погано. Ці ІПСО зроблені нашвидкуруч, вони неправдоподібні і погано виконані”, – сказав Юсов.

Він зазначив, що фейк про Залужне — це приклад провальної пропаганди Росії, в якій вона не може переконати навіть своє населення.

“Навіть воєнкори називали це неправдоподібним. Все добре із Залужним. Я говорив із Будановим, він підтвердив, що все добре. Україна звільнятиме території, військово-політичне керівництво на місці”, – резюмував представник розвідки.

  • Росія протягом травня розганяла фейки, що із Залужним начебто “щось трапилося”: то він нібито “в тюрмі”, то нібито “на Кіпрі”, то нібито “вбитий”, то нібито “тяжко поранений”.
  • Міноборони спростовувало російську дезінформацію, але пропагандисти країни-агресора не вгамовувалися.
  • 25 травня полковник ЗСУ Штефан опублікував перше відео із головкомом.
  • Залужний з усмішкою передав ще один привіт. Нове відео з головкомом ЗСУ.

Читайте також: Бронекатер “Буча” урочисто ввели до складу ВМС ЗСУ. Прийшли Залужний та Неїжпапа – фото

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter.

Previous post ???? СБУ викрила на земельних оборудках настоятельку храму УПЦ (МП) на Черкащині Слу…
Next post Рейтинг WTA – Світолина піднялася на 192 місце, перша ракетка залишається Ангеліна Калініна