ГУР: Після бунту Пригожина в країнах-партнерах Росії зрозуміли, що Путін – збитий льотчик – новини України, Політика

Бунт ватажка терористичної організації Група Вагнера Євгена Пригожина показала всім, зокрема країнам-партнерам Росії, що її диктатор Володимир Путін – “збитий льотчик”, який не може контролювати ситуацію в РФ. Про це сказав представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов у ефірі телемарафону.

Представник ГУР зазначив, що з кривавими диктатурами та міжнародними злочинцями взагалі мало хто хоче спілкуватися – навіть країни, у яких демократичні цінності не є пріоритетом.

“Особливо немає бажання серйозно працювати з диктаторами, якщо вони не контролюють ситуацію у власній країні. І навіть якщо формально ми чуємо оцінки з боку партнерів так званої Російської Федерації чи країн, які все ще підтримують із нею хоч якусь комунікацію, що “нічого не трапилося” і все це “внутрішня російська справа”, звичайно – навпроти умовного Путіна кожен поставив відмітку, що це “збитий льотчик”, – сказав Юсов.

За словами представника ГУР, Путін втратив імідж людини, яка, будучи кривавим диктатором і міжнародним злочинцем, все-таки контролює цю величезну територію, ядерну зброю, яка є там, або фінансові та економічні питання.

“Усі переконалися, що це не так. Усі переконалися, що насправді і король голий, і будинок картковий – і аналогій ще можна багато наводити. Звичайно, це матиме подальші катастрофічні наслідки для режиму Путіна”, – сказав Юсов.

Читайте також: Вагнер захоплює міста Росії. Що потрібно знати про військовий переворот Пригожина

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter.

Previous post Контрнаступ на Вугледарському напрямку показали артилеристи і піхотинці ЗСУ
Next post МОК має допустити росію на Олімпіаду в Парижі, заявив Денис Панкратов