Затриманому на хабарі голові Тернопільської облради погрожували активісти УПЦ МП – Свобода – новини України, Політика

Голові Тернопільської облради Михайлу Головку, якого сьогодні затримали слідчі Національного антикорупційного бюро у справі про здирництво та отримання хабара від бізнесмена-волонтера, раніше нібито погрожували прихильники УПЦ Московського патріархату. Про це у коментарі ЛІГА.net повідомила прес-служба ВО “Свобода”.

Головко – член ВО “Свобода” з 2002 року.

У заяві ВО “Свобода” підкреслюється нетерпиме ставлення до корупції у всіх її проявах.

“Однак у нас уже неодноразово був негативний досвід, коли за часів усіх минулих властей отримували політичні утиски та фейкові кримінальні провадження за свою державну позицію. Тому сьогодні розраховуємо на об’єктивне та неупереджене розслідування цієї справи з боку правоохоронних органів”, – йдеться у заяві.

У ВО Свобода заявили, що останнім часом Головко нібито отримував багато загроз з боку “агресивних активістів московського патріархату” через його активну позицію щодо заборони діяльності УПЦ МП в Україні та передачі Почаївської лаври з УПЦ МП на баланс Тернопільської території.

“Головко надходили наполегливі “рекомендації” від окремих чиновників із вимогами не виносити ці питання на публічне обговорення та сесію Тернопільської обласної ради”, – йдеться у заяві ВО Свобода.

  • Раніше сьогодні НАБУ та САП затримали голову Тернопільської облради та двох заступників голови Тернопільської ВДА на одержанні неправомірної вигоди. За даними слідства, затримані вимагали майже 1,8 млн. грн. у бізнесмена-волонтера.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter.

Previous post ​​Держспецзв’язку планує розширення співпраці в межах проєктів матеріально-техн…
Next post Іспанія Україна — прогноз букмекерів — ставки на матч Євро 2023 U 21 27 червня