Генштаб: РФ атакує на п’яти напрямках, ЗСУ наступають на Бердянськ та Мелітополь — карта – новини України, Політика

Російські окупанти продовжують атакувати на п’яти напрямках на Донбасі, Збройні Сили України наступають на Бердянськ, Мелітополь та під Бахмутом. Про це повідомили у зведенні Генерального штабу ЗСУ.

Військові заявляють, що за добу на Донеччині сталося 38 бойових зіткнень. У районі Сватового РФ атакує поблизу Новоселовського, українські воїни відбили усі спроби ворога просунутися.

Фронт у районі Сватове (Карта: Military Land)

У районі Кремінної росіяни намагалися витіснити ЗСУ з позицій біля Новоєгорівки, успіху не мали.

Фронт у районі Кремінної (Карта: Military Land)

Під Бахмутом противник атакував у районі на південь від Берхівки та Богданівки, але безуспішно. Одночасно ЗСУ продовжують наступати на південь і на північ від міста, закріплюються на відбитих позиціях.

Фронт у районі Бахмута (Мапа: Military Land)

У районі Донецька Сили оборони продовжують стримувати загарбників на підступах до Авдіївки. Також відбито всі атаки в районі Мар’їнки.

Фронт у районі Донецька (Карта: Military Land)

У Запорізькій та Херсонській областях армія Росії зосереджена на зриві просування ЗСУ. Українські з’єднання продовжують наступати на Мелітополь та Бердянськ, закріплюються на досягнутих рубежах, знищують цілі, ведуть контрбатарейну боротьбу.

Фронт у Запорізькій області (Мапа: Military Land)

Українська авіація завдала 13 ударів по районах зосередження особового складу та знищила один зенітно-ракетний комплекс.

Ракетні війська та артилерія вразили район зосередження живої сили, озброєння та техніки, чотири пункти управління, склад боєприпасів, вісім артилерійських засобів на позиціях, два засоби протиповітряної оборони, радіолокаційну станцію та чотири станції радіоелектронної боротьби.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter.

Previous post Протягом минулої доби на сході відбулось 38 бойових зіткнень, – Генштаб
Next post Ліхтарик на телефоні – як використовувати не тільки для освітлення, приховані функції