Кримський міст Окупанти заявили про надзвичайну подію та перекрили рух – відео – новини України, Політика

На Кримському мосту, що з’єднує тимчасово окупований півострів і РФ, нібито сталася “надзвичайна подія”, а рух ним було перекрито. Про це повідомляють представники незаконної окупаційної адміністрації півострова та російські пропагандисти.

О 4:21 російський гауляйтер окупованого Криму Сергій Аксьонов заявив про нібито “надзвичайну подію” в районі 145 опори моста з боку Краснодарського краю РФ. За словами колаборанта, на місці працюють компетентні служби.

Згодом Аксьонов закликав окупантів “утриматися від поїздок через Кримський міст” та з “метою безпеки” їхати в півострів через інші тимчасово окуповані території України.

Перше відео знято у темний час доби. На ньому видно пробку, оператор каже, що міст закритий.

Також у пропагандистських ресурсах з’явилося фото, нібито з місця події. На ньому видно, що на частині моста немає підсвічування.

Фото: ресурс окупантов

Російське пропагандистське медіа ASTRA заявляє про “багатокілометрову” пробку до Кримського мосту в Краснодарському краї РФ. Також РосЗМІ пише, що автомобілістів там розвертають назад.

Російське ЗМІ SOTA заявляє про нібито “вибух” на Кримському мосту. Стверджується, що на ньому ймовірно впав проліт, а незаконна окупаційна влада “утримується від точних коментарів”.

Також SOTA публікує відео нібито з місця події. На ньому видно пробку і машину, що стоїть частково на узбіччі, а поряд з нею на асфальті є плями. До цієї машини під’їжджає та зупиняється карета швидкої допомоги, яка рухалася із включеними сиренами.

Російське ЗМІ ASTRA з посиланням на власні джерела заявляє про нібито двох загиблих внаслідок “надзвичайної події” та одного пораненого.

Поки що немає можливості підтвердити або спростувати цю інформацію.

  • Вранці 8 жовтня 2022 року на Кримському мості пролунав вибух. До цього Росія неодноразово стверджувала про “належний захист” мосту ППО та військових РФ, а також заявляла про нібито “надійність конструкції” цього об’єкта.
  • Того ж дня в СБУ натякнули, хто саме стоїть за підривом Кримського мосту, але згодом наголосили, що коментуватиму роль у “бавовні” української спецслужби чи будь-якого іншого органу будуть після остаточної перемоги.
  • 8 липня 2023 року у Міноборони відкрито визнали, що Україна підірвала Кримський міст 8 жовтня 2022 року. Зазначається, що операція була потрібна для того, щоб зламати логістику російських окупантів.

Читайте також: П’ять бронеавтомобілів “Ахмат” їхали Кримським мостом до окупантів, але не доїхали – ГУР

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter.

Previous post що радять купувати фінаналітики – долар чи євро, новини 1+1 — Ексклюзив ТСН — tsn.ua
Next post На Мелітопольському та Бердянському напрямках триває наступ – Генштаб