Віце-прем’єр: Кримський міст розірвали морські дрони, їх буде більше, виробництво зростає – новини України, Політика

Віце-прем’єр-міністр Михайло Федоров заявив, що Кримський міст “розірвали” морські дрони та пообіцяв збільшити їхнє виробництво. Про це він повідомив у Telegram.

За його словами, нещодавно мережу “розірвало” відео з виробництва російських ударних безпілотників “Ланцет”, а вже сьогодні Кримський міст “розірвали” морські дрони.

“І так буде за кожним видом дронів. Краще діяти, не палити фото власних виробництв і забезпечувати сили оборони. Виробництво вже виросло, за деякими категоріями, більш ніж у 100 разів, якщо порівнювати з минулим роком”, – заявив Федоров.

Він зазначив, що дронів потрібно ще більше і пообіцяв збільшити їхню кількість.

ДОВІДКА. 17 липня 2023 року в Керчі о 03:04 та 03:20 чули звуки вибухів. Лише за годину окупанти Криму повідомили про “ПП” в районі 145-ї опори з боку Краснодарського краю РФ. Після 10:00 влада РФ написала про атаку двома “українськими” аквадронами. Джерела LIGA.net у СБУ кажуть, що атака на міст – спецоперація СБУ та ВМС. Пошкоджено дорожнє полотно на прольотах, хоча нібито опори цілі. Міст пошкоджений вдруге з початку його будівництва: 8 жовтня 2022-го стався підрив вантажівки, після чого спалахнули паливні цистерни поїзда, що прямував за залізницею мосту. Тоді кілька секцій автодороги впали у воду. 8 липня 2023 року МО визнало, що це зробила Україна.
  • Рівно 9 років тому, 17 липня 2014 року, російські окупанти збили над Донбасом пасажирський лайнер Boeing рейсу МН17. Усі на борту загинули.
  • Вночі 6 червня 2023 року російські окупанти підірвали Каховську гідроелектростанцію.

Читайте також: “З цікавістю спостерігаємо”. Заява СБУ про підрив мосту до Криму – дані будуть після Перемоги

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter.

Previous post ???? ‼️ Катастрофа МН17 ― воєнний злочин росії ???? 17 липня 2014 року, застосувавши ракет…
Next post Україна потребує повного розблокування портів для відновлення економічного потенціалу – економіст