Подоляк: Пригожин втратив головного замовника. Чи пересидить, чи зникне фізично – новини України, Політика

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував в ефірі телемарафону нове відео з ватажком терористичної організації Група Вагнера Євгеном Пригожіним, який нібито виступив перед своїми найманцями в Білорусі. Подоляк назвав усе це “фікцією” і висловив упевненість, що у Білорусі він просто “пересидить” якийсь час.

На відео Пригожин нібито в Білорусі заявив, що “те, що відбувається на фронті – це ганьба, в якій не потрібно брати участь”. Тому, за його словами, вагнерівці будуть у Білорусі “певний час”. У майбутньому він не виключає, що вагнерівці знову воюватимуть проти України.

Він також пообіцяв зробити з білоруської армії “другу армію світу”.

“Це все фікція. Пригожин намагається зараз знайти для себе певне місце з урахуванням того, що він усе втратив. Він втратив головного замовника – єдиного замовника, який можливий для такої компанії як ПВК Вагнер, який може замовити масове вбивство в Центральноафриканській Республіці або перехоплення уряду у Чаді. Це єдиний був замовник, тому що інші країни цього не замовляють. Білорусь – тим паче”, – сказав Подоляк.

За прогнозами радника глави ВП, тепер Пригожин “пересидить” певний час, поки або він все ж таки отримає якісь “замовлення”, або “все ж таки зникне фізично, з урахуванням того, хто такий Путін”, і що зробив Пригожин для репутації російського. диктатора.

Ідею про “другу армію світу” у Білорусі Подоляк назвав “анекдотичною”.

Читайте також: Путін домовився з Пригожиним, щоб “врятувати свою шкуру”, не мав виходу – голова британської MI6

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter.

Previous post Притула оголосив новий збір на безпілотники для розвідки
Next post Данілов заявив, що Київ розглядає звернення до партнерів та ООН для створення гуманітарних конвоїв