Після арешту Гіркіна колаборанти стали брати відпустки, щоб пересидіти чистки – новини України, Політика

Нещодавні арешти силовиками терористів Ігоря Гіркіна та Павла Губарєва вплинули на загальні настрої колаборантів та російських загарбників в окупаційних адміністраціях. Вони почали брати “відпустки”, щоб пересидіти ймовірні кадрові чистки, повідомляє Центр національного спротиву.

Серед гауляйтерів окупованих територій поширюється практика взяття відпусток за станом здоров’я.

Таким чином вони хочуть “відсидіти вдома процес кадрових чисток”, зазначає ЦНС.

Центр стверджує, що така невизначеність у деяких випадках призвела до фактичного блокування роботи окупаційних адміністрацій.

“Однак Москва не може виправити ситуацію, адже політика Кремля і є причиною такої ситуації”, – зазначають у повідомленні.

  • 21 липня російські силовики затримали терориста Гіркіна у Москві, звинувативши його в екстремізмі. Він підтримував агресивну війну РФ проти України, водночас критикував російське керівництво за “неправильне” ведення війни.
  • Під судом, куди привезли Гіркіна, було затримано іншого бойовика терористичної ДНР Павла Губарєва. Згодом його відпустили.
  • У ГУР вважають, що затримання Гіркіна пов’язане з активною фазою внутрішнього протистояння російських еліт.

Читайте також: Знищено будинок гауляйтера Альошек колаборанта Журавко – ЗМІ

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter.

Previous post Пошкодження кримського мосту – суттєвий удар по Росії, – ГУР Міноборони
Next post Одеська ДТЕК вдвічі підняла вартість підключення до електромереж для мешканців багатоквартирного будинку на Фонтані, – ЗМІ