Аналітик Нарожний припустив, що РФ може залучити термінових до участі у бойових діях | новини України

1 квітня у Росії стартував весняний призов, у рамках якого до армії окупантів планують залучити 150 000 громадян

Тетяна Ланчуківська

Тетяна Ланчуківська

Редактор новин LIGA.net

Євгенія Мазур

Євгенія Мазур

Спеціальний кореспондент LIGA.net

Аналітик Нарожний припустив, що РФ може залучити терміновиків до участі у бойових діях
Окупант (Ілюстративне фото: російські ЗМІ)

Росіяни можуть замінити контрактників терміновиками та залучити їх до бойових дій на території України, вважає військовий аналітик, засновник БО Реактивна пошта Павло Нарожний. Про це він розповів у коментарі ЛІГА.net для тексту “Буде спроба прориву”. Росія починає заклик 150 000 терміновиків. Що це означає” .

“Заклик – це не мобілізація. Але ці терміновики, яких будуть закликати, зможуть замінити контрактників, професійніших бійців у тилу ворога. Терміновиків можуть використовувати і на передній лінії, тобто на війні”, – заявив Нарожний.

Аналітик зазначив, що будь-яке збільшення російської армії становить потенційну загрозу для України. Він зазначив, що росіяни зараз використовують тактику піхотних атак невеликими групами, так звані м'ясні штурми.

“Масованого використання техніки ми не бачимо. Вся тактика російського диктатора Володимира Путіна побудована на великих людських жертвах. Саме тому заклик – один з маркерів, що Путін продовжуватиме війну і те, що ця вся тактика продовжуватиметься далі”, – сказав Нарожний.

  • 30 березня голова Луганської ОВ Лисогор сказав, що РФ розпочала так звану весняну хвилю “мобілізації” на окупованій території області – вона триватиме протягом квітня-липня.
  • 1 квітня Представництво президента в Криму повідомило, що росіяни розпочали 19 незаконну призовну кампанію на півострові. З 2015 року окупанти в Криму закликали понад 44 тисячі осіб.

Читайте також: “Буде спроба прориву”. Росія починає заклик 150 000 терміновиків. Що це означає

Previous post Головне за понеділок, 1 квітня: ворожі авіаудари та обстріли, енергетична допомога від США, “Золоті Зірки” героям
Next post Adidas не використовуватиме номер 44 на футболках збірної ФРН через схожість з символікою SS