Суд не прийняв заставу Трампа $175 млн – зобов'язав подати фінансовий звіт | новини України

25 березня Трамп отримав відстрочку стягнення понад $454 млн, які він заборгував за вироком у справі про цивільне шахрайство

Уляна Кричковська

Уляна Кричковська

Редактор новин LIGA.net

Суд не прийняв заставу Трампа у $175 млн – зобов'язав подати фінансовий звіт
Дональд Трамп (Фото: JOHN MABANGLO/EPA)

Верховний суд штату Нью-Йорк відхилив подані 45-м президентом США Дональдом Трампом документи про заставу на суму $175 млн у справі про цивільне шахрайство через відсутність поточного фінансового звіту політика. Про це повідомляє видання Newsweek.

Видання зазначило, що в електронній системі подання документів суду зазначається, що “облігація/зобов'язання” Трампа було “повернено на виправлення” – суд потребує поточного звіту та довіреності.

25 березня Трамп отримав відстрочку стягнення понад 454 млн. доларів, які він заборгував за вироком у справі про цивільне шахрайство. Рішення було ухвалено за умови, що він внесе $175 млн. протягом 10 днів.

2 квітня він вніс заставу на суму $175 млн у справі про цивільне шахрайство, щоб запобігти конфіскації владою Нью-Йорка власних активів, зокрема нерухомості.

  • Минулого місяця він дебютував із новою лінією кросівок під брендом Трампа на виставці Sneaker Con. Одна з пар – золоті “Never Surrender High-Tops” коштували $399.
  • Трамп також займався NFT і минулого року повідомив, що заробив від $100 000 до $1 млн на серії цифрових карток, що зображали його в “мультяшних” образах, у тому числі як астронавта, ковбоя та супергероя.
  • 27 березня Трамп почав продавати Біблію “God bless America” ​​(“Боже, благослови США”) своїм шанувальникам, адже сам перебуває у боргах через судові справи. Одна така книга коштує близько 60 доларів.

Читайте також: “Непередбачуваний і небезпечний”. Як Європа готується до повернення Дональда Трампа

Previous post ???? Є нова безпекова угода для нашої держави. Вже восьма – тепер із Фінляндією. Сьог…
Next post Ботсвана погрожує Німеччині слонами – ВВС