Молдовський прем'єр відповів на нібито “дроновий удар” по Придністров'ю: Провокація | новини України

Наголосив, що такі провокації підтримує Росія.

Артем Джеріпа

Артем Джеріпа

Редактор новин

Молдовський прем'єр відповів на нібито "дроновий удар" по Придністров'ю: Провокація
Фото: ресурс окупантов

Молдовський прем'єр-міністр Дорін Речан відповів на заяви незаконної влади так званого Придністров'я про нібито “напад дрона на військову частину”. Політик назвав це ще однією звичною провокацією, передає місцеве ЗМІ Newsmaker.

“Ми зіткнулися з ще однією звичною провокацією. Звернемо увагу на реакцію суспільства, яке вже усвідомлює реальність. Ці провокації більше не можуть викликати паніку чи страх”, – сказав він.

Політик зазначив, що Росія підтримує такі провокації.

Раніше незаконне Міністерство державної безпеки псевдореспубліки заявило, що 5 квітня о 14.35 дрон-камікадзе атакував військову частину в Рибницькому районі.

Силовики незаконної освіти стверджують, що метою атаки була станція радіолокації, якій було завдано незначних пошкоджень, обійшлося без постраждалих.

Псевдовідомство заявило про відкриття “кримінальної справи”.

У молдавському бюро реінтеграції зазначили, що у придністровському регіоні “продовжуються провокації, спрямовані на сіяння паніки та напруженості, у тому числі для привернення уваги до регіону”.

  • 25 лютого “депутати” псевдореспубліки звернулися до Росії з проханням “захистити” її від Молдови: ніби остання розв'язала проти незаконної ПМР “економічну війну”.
  • Представник Міністерства закордонних справ Молдови Даніел Воде назвав так званий з'їзд “черговою кампанією, спланованою Кремлем”. Бюро політик з реінтеграції Молдови відкинуло пропагандистські заяви, які озвучили на незаконному з'їзді в Тирасполі.
  • Останнім часом не фіксувалися провокації на кордоні з Молдовою у частині, яка контролюється незаконним Придністров'ям (ПМР), повідомив у коментарі ЛІГА.net представник Державної прикордонної служби Андрій Демченко.

Читайте також: Санду назвала “провокацією” інформацію про чергову атаку на Придністров'я

Previous post Зеленський: Україні потрібно 25 систем Patriot, щоб захистити країну
Next post “Чим швидше тим краще”. Зеленський заявив, що Україна погодиться на допомогу США у кредит