Сім головних новин України та світу на 21:00 6 квітня | новини України

Російські удари по Харкову та Одесі, підрив трубопроводу в Ростовській області, бої на сході та інші новини

Артем Джеріпа

Артем Джеріпа

Редактор новин

Сім головних новин України та світу на 21:00 6 квітня
Харків (Фото: Нацполіція)

1. Нічний удар по Харкову. Внаслідок російської атаки загинули шестеро людей, є поранені. Вночі проти 6 квітня російські війська завдали серії ударів безпілотниками по Харкову, внаслідок чого шестеро людей загинули, 10 отримали поранення (докладніше).

2. Харків. Росіяни вдарили по житловому району – загинула людина, є поранені. Російські загарбники завдали удару по житловому району Харкова – відомо про загиблого та поранених. Пошкоджено навчальні заклади та житлову інфраструктуру (докладніше).

3. Росіяни вдарили по Одеському району балістикою, можливо, “Іскандер-М” – загиблий. Російські загарбники вдарили балістичною ракетою, ймовірно, “Іскандер-М” по Одеському району – загинув співробітник комунального господарства, є пошкодження. Наслідки уточнюються, над їх усуненням працюють профільні спеціалісти (докладніше).

4. Вночі у Ростовській області підірвали трубопровід: використовувався у військових цілях – ГУР. У ніч проти 6 квітня в районі населеного пункту Азов Ростовської області Російської Федерації підірвали турбопровід, який ворог використовував у військових цілях. Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони (докладніше).

5. Зеленський: Харків захищений від росіян з погляду укріплень та українського війська. З погляду оборонних рубежів та військ Харків захищений від російських загарбників, заявив президент Володимир Зеленський. Глава держави зазначив, що Україна бачить вкидання з боку окупантів та підтягування їхніх військ (докладніше).

6. Ідуть жорстокі бої, але Часов Яр залишається під контролем ЗСУ – Сирський. Місто Годин Яр Донецької області, незважаючи на жорстокі бої на схід від міста, залишається під контролем українських сил, заявив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. За його словами, найбільш жорсткі бої сьогодні тривають у районах Первомайського та Водяного, а також на схід від Годинного Яру, де ворог намагається прорвати оборону українських військ (докладніше).

7. Порядок денний журналісту Слідство.Інфо. СБУ: Разом із Міноборони та Генштабом проводимо перевірку. Служба безпеки України вивчає інформацію, оприлюднену редакцією Слідство.Інфо сьогодні, повідомила прес-служба відомства у коментарі ЛІГА.net. Раніше видання заявило, що її журналісту спробували вручити повістку після матеріалу про одну з посадових осіб спецслужби (докладніше).

Читайте також головні тексти дня:

“Бійці спускають усю зарплату”. Військові вимагають обмежити онлайн-казино. Що готує влада

Сумки, книгарня-кафе та шампунь. Три історії сімейних бізнесів українців

“Сон – моє друге хобі”. Ілона Гвоздєва про публічні скандали, бізнес та спосіб життя

Алкоголізм, реанімація та щирі історії. Як “Ніцо Потворно” зважився бути собою, і це спрацювало

Бізнес-тиждень: У Польщі нові претензії, але щодо моря та валютних резервів ситуація краща

Previous post Коли свято Благовіщення 2024 року: історія та прикмети
Next post Боротьба з КАБами: Зеленський розповів, що робитиме Україна