Нацгвардія: Росія намагається здійснювати обстріли, що “турбують”, і штурмувати позиції | новини України

У районах відповідальності Нацгвардії, основі зусилля противник зосереджується на п'яти напрямках

Уляна Кричковська

Уляна Кричковська

Редактор новин LIGA.net

Євгенія Мазур

Євгенія Мазур

Спеціальний кореспондент LIGA.net

Нацгвардія: Росія намагається здійснювати "турбують" обстріли та штурмувати позиції
ЗСУ. Ілюстративне зображення (Фото: Facebook, Генеральний штаб)

Підрозділи Національної гвардії зазвичай виявляють спроби російських штурмів заздалегідь, знищуючи піхоту супротивника його автомобільну та броньовану техніку. Крім штурмових дій, ворог також намагається здійснювати обстріли, що “турбують”. Про це розповів речник Національної гвардії Руслан Музичук у коментарі для ЛІГА.net.

За даними Музичука, незважаючи на постійні спроби противника просуватися, зокрема у районі Тернів, Серебрянського лісництва, гвардійці утримують позиції.

“Противник тут, крім штурмових дій, намагається здійснювати обстріли, які не завжди передують безпосередньо штурмам”, – розповів він.

Карта: Deepstate
Карта: Deepstate

У районах відповідальності, де виконують завдання підрозділу Нацгвардії, на основі зусилля противник зосереджує на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Новопавлівському, Оріхівському напрямках, повідомив Музичук.

Також спікер Нацгвардії розповів, що за останні дні гвардійці знищили три зенітні ракетні комплекси противника, досить близько від переднього краю.

“Їх ворог очевидно застосовує для прикриття від можливих ударів української авіації та боротьби з безпілотниками”, – додав він.

Previous post У Харкові затримали інженерів, які допомагали підключити ЗАЕС до Росії
Next post Арсенал Баварія — котирування букмекерів — ставки на матч Ліги чемпіонів 9 квітня