У Джанкої на півночі Криму лунали вибухи. Росіяни пишуть про атаку на аеродром – відео | новини України

У ніч проти 17 квітня у тимчасово окупованому Криму пролунали вибухи. Російські пропагандистські Telegram-канали стверджують, що шумно було у місті Джанкой у районі військового аеродрому.

За словами росіян, вибухи пролунали після оголошення повітряної тривоги. Відразу після цього з'явилися фото та відео: на місці виникла пожежа, здіймається густий дим.

Ресурси ворога, пов'язані з силовиками, пишуть про “прильоти” за аеродромом “Джанкою”. Окупанти стверджують, що там дислокується 39-й вертолітний полк 27-ї змішаної авіаційної дивізії 4-го командування ВПС та ППО Південного військового округу у складі трьох авіаційних ескадрилій.

На аеродромі попередньо базуються військові гелікоптери Мі-8, Мі-35М, Мі-28, Ка-52, а також гелікоптери державної прикордонної служби ФСБ РФ.

  • Увечері 4 квітня 2024 року в російському Курську пролунала низка вибухів, після чого спалахнули пожежі. Місцеві Telegram-канали та губернатор окупантів заявили, що місто атакували безпілотники.
  • У ніч на 5 квітня країною-агресором Росії було здійснено масовану атаку безпілотниками – містами, в яких розташовані військові аеродроми окупаційної армії.
  • Сьогодні співрозмовник ЛІГА.net у силових структурах повідомив, що на російському аеродромі Морозовськ у Ростовській області внаслідок нічної атаки дронів знищено щонайменше шість літаків окупантів. За його словами, це результат роботи СБУ та Сил оборони.

Читайте також: ГУР та ЗСУ вдарили по російських аеродромах: знищено Су-25, пошкоджено Ту-95МС – джерело

Previous post З днем народження кум — побажання у прозі
Next post Блінкен порушить питання про китайську допомогу Росії на зустрічі G7