Джанкой. Супутник зафіксував шість вогнищ займання на аеродромі росіян – фото | новини України

На аеродромі розташовані військові гелікоптери Мі-8, Мі-35М, Мі-28, Ка-52, а також гелікоптери державної прикордонної служби ФСБ РФ

Мілана Головань Мілана Головань

Редактор новин LIGA.net

Джанкой.  Супутник зафіксував шість вогнищ займання на аеродромі росіян.
Аеродром Джанкой (Фото: пропагандисти РФ)

Система Firms NASA, створена для виявлення великих пожеж, зафіксувала шість вогнищ займання на території російського військового аеродрому. ЛІГА.net. Уранці пропагандисти заявляли про вибухи.

За координатами 45.7046691, 34.4198649, як стверджують росіяни, базується аеродром “Джанкою”, виявлено шість великих пожеж.

Джанкой.  Супутник зафіксував шість вогнищ займання на аеродромі росіян.
Джанкой.  Супутник зафіксував шість вогнищ займання на аеродромі росіян.

Відомо, що там дислокується 39-й гелікоптерний полк 27-ї змішаної авіаційної дивізії 4-го командування ВПС та ППО Південного військового округу у складі трьох авіаційних ескадрилій.

На аеродромі розташовані військові гелікоптери Мі-8, Мі-35М, Мі-28, Ка-52, а також гелікоптери державної прикордонної служби ФСБ РФ.

  • Увечері 4 квітня 2024 року в російському Курську пролунала низка вибухів, після чого спалахнули пожежі. Місцеві Telegram-канали та губернатор окупантів заявили, що місто атакували безпілотники.
  • У ніч на 5 квітня країною-агресором Росії було здійснено масовану атаку безпілотниками – містами, в яких розташовані військові аеродроми окупаційної армії.
  • Того дня співрозмовник LIGA.net у силових структурах повідомив, що на російському аеродромі Морозовськ у Ростовській області внаслідок нічної атаки дронів знищено щонайменше шість літаків окупантів. За його словами, це результат роботи СБУ та Сил оборони.

Читайте також: ГУР та ЗСУ вдарили по російських аеродромах: знищено Су-25, пошкоджено Ту-95МС – джерело

Previous post Перед судом постануть експосадовці Міноборони за неякісну амуніцію- новини LB.ua
Next post Штраф за порушення ПДР виросте вдвічі, якщо його вчасно не оплатити