Росія переміщає кораблі-носія “Калібрів” на Каспій – Зеленський | новини України

Зеленський заявив про “болючі” втрати росіян у Криму та переміщення кораблів окупантів на Каспій

Оксана Житнюк Оксана Житнюк

Редактор новин LIGA.net

Росія переміщує кораблі-носія "Калібрів" на Каспій – Зеленський
Фото – ВП

Українські удари по об'єктах росіян у тимчасово окупованому Криму призвели до “болючих” втрат для агресора, а кораблі РФ переміщуються до Каспійського моря через дії Сил оборони. Про це повідомив президент Володимир Зеленський після доповідей військових.

Зеленський зазначив, що в рамках щоденного звіту про ситуацію безпеки була доповідь головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського про поточну ситуацію на полі бою та результати удару по російських об'єктах у Криму.

“Ще чекаємо на остаточні дані, але вже зрозуміло, що окупанти зазнали хворобливих втрат. Також, за доповідями розвідок, після наших дій у Чорному морі Росія переміщає кораблі, зокрема носії “Калібрів”, на Каспій”, – повідомив президент.

За даними Головного управління розвідки Міноборони, вже відомо, що під час атаки Сил оборони на російський аеродром у Джанкої було вражено чотири пускові установки С-400, три станції радіолокації, пункт управління засобами ППО, апаратуру спостереження за повітряним простором “Фундамент-М”.

  • У ніч проти 17 квітня у тимчасово окупованому Криму в місті Джанкой в ​​районі військового аеродрому пролунали вибухи. ЛІГА.net з'ясувала, що система Firms NASA, створена для виявлення великих пожеж, зафіксувала шість вогнищ займання на території аеродрому.
  • Згодом Зеленський підтвердив удар ЗСУ по летовищу в Джанкої і подякував військовим за роботу.

Читайте також: “Росія вкрала і використовує як мішень”. ВМС – про долю українських кораблів у Криму

Previous post ???? Спилювання зубів напильником, удари струмом та інші катування мирних жителів Х…
Next post Пенсія в Україні у 2024-2028 роках – як змінились вимоги до страхового стажу