Зеленський побував на Донеччині. Відвідав поранених військових та провів нараду | новини України

Президент Володимир Зеленський відвідав госпіталь у Донецькій області, де нагородив поранених захисників, а також провів нараду щодо ситуації з безпекою у регіоні. Про це повідомив Офіс президента.

За даними ВП, Зеленський відвідав військовослужбовців, які проходять лікування у медичній роті 95 окремої десантно-штурмової бригади. Український лідер поспілкувався з бійцями та вручив військовим державні нагороди.

Також президент нагородив медиків роти орденами Богдана Хмельницького ІІІ ступеня та медалями “За врятоване життя”.

“Цінуємо роботу наших медиків. Дякую, що докладаєте всіх зусиль заради життів наших воїнів, за те, що лікуєте наших бійців і служите Україні”, – заявив Зеленський.

Зеленський у Донецькій області провів нараду щодо ситуації у безпеці у регіоні та захисту людей. Президент заслухав доповіді голови Донецької обласної військової адміністрації Вадима Філашкіна, командувача об'єднаних сил Збройних Сил України Юрія Содоля, а також керівництва управлінь Служби безпеки України та Національної поліції.

Окрім того, у рамках візиту український лідер оглянув будівництво фортифікацій у регіоні.

  • 27 березня президент під час візиту до Сумської області оглянув фортифікаційні споруди, які будуються в регіоні для посилення захисту.
  • 9 квітня Зеленський відвідав Харківську область, де ознайомився із процесом зведення фортифікацій поблизу кордону з Росією.

Читайте також: Зеленський вкотре закликав партнерів дати ППО після удару по Дніпру

Previous post ​РНБО провела нараду щодо захисту критичної інфраструктури від атак росіян
Next post Юрій Сапронов — Setanta Sports вибачилася перед бізнесменом, якого вигнали зі студії