Для Росії виготовлення Ту-22 є сьогодні фактично неможливим завданням – ГУР | новини України

19 квітня Головне управління розвідки у взаємодії з Повітряними силами ЗСУ знищили російський стратегічний бомбардувальник Ту-22М3

Уляна Кричковська Уляна Кричковська

Редактор новин LIGA.net

Для Росії виготовлення Ту-22 є сьогодні фактично неможливим завданням – ГУР
Андрій Юсов (Фото: Валентина Поліщук / LIGA.net)

Для Росії виготовлення нових бомбардувальників Ту-22М3 фактично неможливе. Про це розповів представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов у ефірі телемарафону.

“Росіяни намагаються підтримувати виробництво ракетного озброєння. Але питання не в кількості ракет зараз. Питання саме в носіях та відстані, з якої завдається поразка”, – зазначив представник ГУР.

Юсов зазначив, що збивання Ту-22М3 є і певним тиском на пілотів бомбардувальників, оскільки вони тепер не почуватимуться в безпеці навіть у 300-кілометровій зоні.

“І що ще важливо для нас: ті борти, виготовлення яких нових для ворога – це сьогодні фактично неможливе завдання. Зрозуміло, що сьогодні у Кремлі жалоба і для цього є всі підстави”, – наголосив він.

Юсов зазначив, що в рамках війни проти України відбувається фактично демілітаризація Росії, у тому числі стратегічної авіації.

“Раніше це відбувалося внаслідок інших операцій, сьогодні вперше у повітрі, під час виконання бойового завдання”, – зазначив представник ГУР.

При цьому речник запевнив, що сьогоднішня операція не остання і це ще не все, що заплановано.

“Сили оборони України й надалі “дивуватимуть” у хорошому сенсі для нас противника. І результати так само будуть”, – додав він.

  • 19 квітня Головне управління розвідки у взаємодії з Повітряними силами ЗСУ знищили російський стратегічний бомбардувальник Ту-22М3
  • Співбесідник ЛІГА.net у Силах безпеки та оборони розповів, що це вдалося зробити за допомогою використання зенітного ракетного комплексу далекого радіусу дії С-200.

Дивіться також: Зенітники та ГУР вперше збили Ту-22М3: у Сухопутних військах показали кадри – відео

Previous post ​​‼️ «Пропонуємо нову посаду за кордоном»: ворожі хакери використовують соціальн…
Next post Володимир Бистров виступив проти європейських цінностей у футболі – реакція мережі