Росія атакувала ракетами промислову інфраструктуру у Запоріжжі – ОВА | новини України

За попередніми даними відомо, що обійшлося без жертв та поранених

Уляна Кричковська Уляна Кричковська

Редактор новин LIGA.net

Росія атакувала ракетами промислову інфраструктуру у Запоріжжі – ОВА
Запоріжжя. Ілюстративне зображення (Фото: EPA)

Вранці 20 квітня російська армія вкотре атакувала Запоріжжя. За даними керівника ОВ Івана Федорова, ворог завдав ракетного удару по промисловій інфраструктурі міста.

“Російські терористичні війська знову атакували ракетами промислову інфраструктуру Запоріжжя”, – розповів урядовець.

Він зазначив, що деталі ворожої атаки та удару по місту поки що уточнюються, і з'ясовуються всі наслідки. За попередніми даними, відомо, що обійшлося без жертв і поранених.

14 квітня Федоров розповів у інтерв'ю ЛІГА.net, що у разі продовження нещадного російського обстрілу Запорізької області влада закуповуватиме генератори, облаштовуватиме сховища, а освіта переходитиме на навчання під землю.

  • Федоров заявивщо росіяни не зможуть зруйнувати греблю Дніпровської гідроелектростанції новими ударами, хоча все залежить від типу ракет, якими вони битимуть.
  • Чиновник повідомивЩо загарбники обстрілюють Запоріжжя з відстані 60 км – ракети окупантів долітають за 30-40 секунд, вкрай необхідні системи протиповітряної оборони.
  • Голова ОДА відзначивщо в області владі вдалося зібрати понад 1 млрд грн бюджетних коштів на фортифікації та потреби Сил оборони: завдяки зупинці всіх видатків, окрім військових.

Читайте також: Росіяни не припиняли спроби посилити наступ на Запорізькому напрямі – голова ОДА

Previous post Ворог знову атакував Нікопольщину з артилерії та дронів — новини LB.ua
Next post На Україну може напасти ще одна країна