Росія атакувала Одесу “шахедами”: врятовано понад 30 людей, є поранені – фото | новини України

В Одеській мерії розповіли, що постраждало щонайменше 14 квартир

Уляна Кричковська Уляна Кричковська

Редактор новин LIGA.net

Росія атакувала Одесу "Я мученик": врятовано понад 30 людей, є поранені - фото
Фото: Telegram

У ніч на 23 квітня Росія вдарила “шахедами” по Одесі: в результаті було пошкоджено будинки і сталася пожежа в житловому секторі. На місці було врятовано понад 30 людей, проте є й постраждалі, зокрема діти. Про це повідомили Сили оборони півдня України, Одеська мерія та голова ОВ Олег Кіпер.

“Внаслідок ворожої атаки у житловому секторі Одеси пошкоджено будинки городян, сталося загоряння”, – розповіли військові.

За уточненою інформацією, в Одесі було врятовано 34 особи, з них – троє дітей. Також військові повідомили, що серед сімох постраждалих є двоє дітей.

Зазначається, на місці працюють екстрені служби, продовжується ліквідація наслідків атаки ворога по місту із застосуванням “шахедів”.

Фото: Telegram
Фото: Telegram
Фото: Telegram
Фото: Telegram

Як розповіли в Одеській мерії, постраждали щонайменше 14 квартир.

“На місці ДСНС, Муніципальна варта, інші екстрені служби допомагають рятувати людей. Вже відомо про семеро постраждалих. Попередньо без загиблих”, – повідомив міський голова Геннадій Труханов.

Фото: Telegram
Фото: Telegram
Фото: Telegram
Фото: Telegram

У мерії додали, що Пересипська районна адміністрація розгортає на місці оперативний штаб для розселення та надання допомоги постраждалим одеситам.

Також в Одеській мерії оприлюднили фото наслідків атаки “Шахедів” містом цієї ночі.

Як розповів голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер, правоохоронці фіксують черговий злочин росіян проти цивільного населення.

  • 19 квітня 2024 року росіяни атакували порт “Південний” біля Одеси. Тоді метою стали два термінали з перевалки агропродукції, один із яких належить сінгапурській Дельта Уїлмар.
  • Вдень 20 квітня внаслідок чергового ракетного удару Росії по Одесі виникли пожежі у приватному секторі, було зруйновано житлові будинки.
  • Вдень 21 квітня Росія завдала ракетного удару по Одесі, внаслідок чого постраждали чотири особи.
Previous post З днем народження кум – картинки вітання
Next post дата і традиції святкування — Різне