П'яну ДТП у Броварах: Голові РДА вручили підозру – йому загрожує до восьми років ув'язнення | новини України

26 квітня у Броварах під Києвом сталася ДТП за участю голови Броварської районної державної адміністрації Майбоженка

Уляна Кричковська Уляна Кричковська

Редактор новин LIGA.net

П'яне ДТП у Броварах: Голові РДА вручили підозру – йому загрожує до восьми років ув'язнення
Фото з місця подій (Фото: Національна поліція)

Правоохоронці оголосили підозру голові райдержадміністрації Броварів Володимиру Майбоженку, який 26 квітня нетверезим врізався у натовп на пішохідному переході: тоді постраждали чотири особи. Про це УНН повідомили в Офісі генерального прокурора.

Чиновнику вручили підозру за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка управляє транспортним засобом у стані сп'яніння: санкція статті передбачає від трьох до восьми років позбавлення волі.

Прокурори просять суд обрати голові РДА Броварів запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Слідство встановило, що 26 квітня у Броварах чоловік проїхав перехрестя на заборонений сигнал світлофора, виїхав на узбіччя та скоїв наїзд на пішоходів. Тестування показало вміст алкоголю у крові водія 2,31 проміле – це у 10 разів більше, ніж дозволено законом.

  • Внаслідок аварії постраждали чотири особи, серед них дитина 2,5 роки. Місцева влада заявила, що Майбоженка звільнять з посади.
  • За даними ОВА, станом на 27 квітня четверо постраждалих перебувають у Броварській лікарні інтенсивного лікування. Двоє чоловіків у тяжкому стані: у обох множинні переломи та забиття, струс та закриті черепно-мозкові травми. Постраждала дівчинка та її мама мають травми середнього ступеня важкості.
Previous post Спроби втручання у американські вибори та підтримка РФ. Блінкен розповів, про що говорив із Сі Цзіньпіном
Next post у ЗСУ назвали найбільш “гарячі” напрямки на фронті