ОП: Страшилки “реферндумами” – страх поразки РФ

ОП: Страшилки  реферндумами  - страх поразки РФ

Фото: Генштаб ВСУ

На початку вторгнення РФ заявляла, що не має наміру анексувати українські території

Росія побоюється поразки у війні з Україною і тому квапить своїх колаборантів із проведенням “референдумів”, які нібито узаконять приєднання захоплених територій.


 


Намір російських окупантів провести “референдуми” на захоплених українських територіях є “страшилками” через побоювання поразки у війні з Україною. Про це у вівторок, 20 вересня, заявив голова Офісу президента Андрій Єрмак.


 


“Наївний шантаж погрозами та страшилками “референдумів”, “мобілізацій” від тих, хто вміє воювати лише з дітьми та мирними людьми… Так виглядає страх розгрому. Ворог боїться, примітивно маніпулює. Україна вирішить російське питання. Загрозу можна ліквідувати лише силою”, – написав він у телеграм.


 


Своєю чергою, його радник Михайло Подоляк вважає, що таким чином Росія продовжує вигадувати заспокійливе для внутрішньої аудиторії.


 

“Кремль продовжує вигадувати заспокійливе для Z-аудиторії. “Ми ще нічого не починали”, “ми по-справжньому не воювали”, “референдуми змінять усе”, – написав Подоляк у Twitter, зазначивши, що ЗСУ тим часом “тихо, спокійно і методично виконують роботу з деокупації територій та ліквідації ворогів”.


 

Як відомо, напередодні про намір якнайшвидше провести “референдуми” про “приєднання” до Росії заявили в “ДНР” та “ЛНР”, а сьогодні за подібні рішення також виступили колаборанти у Херсоні та Запорізькій області.


 


 


 


 

Previous post Збройний грабіжник захопив банк у Грузії та вимагає викуп
Next post На деокупованій Київщині знайшли ще два тіла зі слідами катувань – поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *