У РФ заявляють, що готові до переговорів із усіма

У РФ заявляють, що готові до переговорів із усіма

РФ знову звинувачує Україну в небажанні вести переговори

Росія готова обговорювати все з американцями, з французами та з понтифіком, але Україна відмовляється, скаржиться Пєсков.


У Кремлі заявляють, що готові вести переговори з різними країнами щодо війни, але сама Україна відмовляється від діалогу. На небажання України домовлятися вкотре поскаржився прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков у вівторок, 25 жовтня.


“Ми готові це все обговорювати і з американцями, і з французами, і з понтифіком. Ще раз повторюю, що Росія відкрита для всіх контактів. Але ми маємо виходити з того, що Україна кодифікувала на продовження переговорів”, – так він прокоментував пропозицію президента Франції Еммануеля Макрона, який попросив Папу Римського поговорити з Путіним.


При цьому Пєсков поскаржився на Україну.


“Але з іншого боку, у цій заяві нічого не сказано про те, що хтось має зателефонувати президенту Зеленському і розібратися із законодавчою базою, яка відтепер забороняє будь-які переговори з російською стороною. Якщо це все в руслі справді зусиль у плані пошуку можливих розв’язок, то це можна оцінити позитивно”, – сказав він.


Зазначимо, напередодні глава Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що скільки б Кремль не займався різним шантажем, Україна на переговори не погодиться.



Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet


 

Previous post Фон дер Ляєн: Ціль ЄС – конфіскувати активи РФ
Next post США підтримуватимуть Україну до перемоги – Пелосі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *