Фейк про “брудну бомбу” озвучив сам Путін

Фейк про  брудну бомбу  озвучив сам Путін

Путін під час ядерних навчань Росії

Російський президент розповів про нібито наявність в України “брудної бомби” учасникам засідання країн СНД.


 


Російський фейк про “брудну бомбу України” озвучив президент РФ Володимир Путін, розповівши про це на відеозустрічі з учасниками засідання Ради керівників органів безпеки та спеціальних служб країн СНД у середу, 26 жовтня.


 


 


“Залишають поза увагою заяви київського режиму отримати ядерну зброю. Адже сказано було публічно з боку київської влади про це. Ні – всі мовчать. Відомо і про плани використати для провокації так звану “брудну бомбу”, – заявив Путін.


 


Також він згадав інший російський фейк – про біолабораторії в Україні. “США українську територію перетворили на полігон для біологічних експериментів… і продовжують “накачувати важким озброєнням… і використовують її як таран проти Росії”, – сказав Путін.


 


Крім того, президент заявив, що в Україні формується “чорний ринок зброї”, і навіть є “ризик потрапляння до рук зловмисників переносних зенітних ракетних комплексів, високоточних зразків зброї”.


 


Наостанок він говорив про те, що “розповзання іноземних найманців з бойовим досвідом становить загрозу для країн СНД”.


 


За словами Путіна, необхідно активніше розкривати та припиняти роботу іноземних спецслужб у СНД, щоб боротися із втручанням у внутрішні справи.


 


 


 


 

Previous post Чинні народні депутати сприяють чоловікам у незаконному перетині кордону – Ситник
Next post У Кремлі хочуть передати російським компаніям активи в анексованих областях України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *