Кабмін схвалив українсько-канадські домовленості щодо мобільності молоді – новини на УНН

КИЇВ. 20 січня. УНН. Кабінет міністрів України схвалив українсько-канадські домовленості щодо мобільності молоді. Про це повідомляє Урядовий портал. УНН.

Цитата

«20 січня 2023 року на засіданні Уряду прийнято розпорядження Кабінету Міністрів України «Про підписання Угоди між Урядом України та Урядом Канади щодо мобільності молоді», – йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що таким чином Кабінет Міністрів України схвалив проект Угоди між Урядом України та Урядом Канади щодо мобільності молоді та уповноважив Міністра молоді та спорту України Вадима Гутцайта підписати Угоду.

Результатом реалізації Угоди стане створення необхідних правових умов розвитку українсько-канадських зв’язків у молодіжній сфері шляхом організації обмінів після завершення військового стану в Україні.

Наголошується, що укладання Угоди розширить можливості молоді України та Канади для кращого розуміння культури, суспільства, мови іншої держави завдяки подорожам, тимчасовому працевлаштуванню та набуттю життєвого досвіду за кордоном.

Додамо

22 листопада 2022 року завершилися переговори делегації Уряду України та делегації Уряду Канади під співголовою заступника Міністра молоді та спорту України з питань європейської інтеграції Андрія Чеснокова та генерального директора відділу з питань громадянства Департаменту імміграції, біженців та громадянства Канади Ніколь Жирар, та делегації Уряду Канади, під час яких відбулося остаточне узгодження текстів проекту Угоди та їх парафування.

Доповнення

Україна отримала від Канади кредит на 500 млн. канадських доларів.

Previous post результати матчів 19 туру – 21, 22, 23, 24 січня — Спорт — tsn.ua
Next post Мінфін США визнає «Вагнер» міжнародною злочинною організацією – Кірбі