“Скільки можна обговорювати, хто має відправити Україні танки і коли” – сенатор США – новини України, Політика

Американські парламентарі незалежно від партійної приналежності мають одну мету – вигнати Росію з України, і для досягнення цієї мети українським військовим потрібні танки. Про це написав у Twitter сенатор США Ліндсі Грем.

Читайте нас у Telegram: тільки важливі та перевірені новини

Ліндсі Грем сьогодні перебував у Києві у складі делегації Сенату США разом із сенаторами Річардом Блюменталем та Шелдоном Уайтхаузом.

“Ми всі втрьох, один республіканець і два демократи, переслідуємо одну мету – вигнати росіян з України. Для досягнення цієї мети українським військовим потрібні танки”, – наголосив Грем.

Він також написав, що “втомився від паршивого шоу навколо того, хто збирається відправити танки і коли вони збираються їх відправити”, тоді як “Путін намагається перемалювати карту Європи силою зброї” та “світовий порядок під загрозою”.

“Німцям: Надішліть танки на Україну, тому що вони їм потрібні. У ваших же національних інтересах, щоб Путін програв в Україні. Адміністрації Байдена: відправити американські танки, щоб інші наслідували наш приклад”, – закликав сенатор.

  • У ніч на 20 січня 2023 року президент США Джо Байден оголосив про пакет допомоги ЗСУ на $2,5 млрд: до нього увійдуть БМП Bradley, інше обладнання та боєприпаси.

Читайте також: Ударний кулак для Залужного, але поки що без танків Leopard. Як пройшов Рашмтайн-8

Сергій Бережний

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter.

Previous post В Австралії натрапили на найбільшу у світі жабу вагою, як новонароджена дитина (фото)
Next post Резніков підбив підсумки Рамштайну — Зброя — tsn.ua