Росія готується до великого наступу, два-три місяці будуть критичними.

Російські окупанти готуються до нового великого наступу в Україні, а тому наступні два-три місяці будуть критичними. Про це повідомив Міністр оборони Естонії Ханно Певкур в ефірі місцевого каналу, цитує його ERR.

Читайте нас у Telegram: тільки важливі та перевірені новини

За його словами, дії РФ говорять про те, що вона готує новий наступ у найближчі місяці, а тому західна військова допомога є виключно важливою для України.

Він зазначив, що наступні два-три місяці будуть критично важливими.

Певкур заявив, що ситуація у війні складна, Росія зосереджує багато військ.

“Якщо подумати про призначення Герасимова замість Суровікіна, то це пояснюється не тим, що Суровікін не впорався, а тим, що Герасимов може наказувати всім видам військ. Ці кроки вказують на те, що Росія готується до великого наступу”, – сказав міністр.

  • Шойгу зняв Суровікіна з посади командувача війни проти України і призначив замість нього начальника російського генштабу Валерія Герасимова. Суровікін став його заступником.

  • Британська розвідка вважає, що рокірування – “показник наростаючої серйозності ситуації, перед якою стоїть РФ, і явне визнання того, що кампанія не відповідає стратегічним цілям РФ”.
  • Часті кадрові ротації у військовому керівництві країни-окупанта РФ – ознака того, що “не всі у них гаразд”, заявили в Генштабі ЗСУ.

Читайте також: Данілов про Герасимова: Наступні два-три місяці будуть вирішальними – це підвищення ставок

Дмитро Гриниченко

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter.

Previous post Українців попередили про можливі провокації на Рівненській АЕС — tsn.ua
Next post «Яйця по 17 за штуку». Резніков спростував дані про закупівлі продуктів для ЗСУ за завищеними цінами