Захід сумнівається, що РФ досягне успіху при настанні навесні. Причина – мобілізовані – новини України, Політика

Західні чиновники сумніваються, що Росія досягне стратегічного успіху під час потенційного наступу навесні. Про це повідомляє канал CNN з посиланням на низку неназваних офіційних осіб.

Читайте нас у Telegram: тільки важливі та перевірені новини

За словами чиновників, РФ навряд чи досягне стратегічного успіху в будь-якому потенційному наступі на Україну цієї весни через обмежену підтримку у співвідношенні сил, обладнання та матеріально-технічного забезпечення.

Зазначається, що це не завадить окупантам розпочати новий наступ, але їхня можливість переломити хід війни обмежена — представники західних країн кажуть, що Кремль щосили намагається поповнити свої втрати.

“Існують серйозні обмеження в їхній здатності заповнити втрати, які вони зазнали в Україні, тому ви бачите, як вони звертаються до партнерів, щоб спробувати заповнити прогалину. Росія та Україна фактично брали участь у гонці за те, хто може підтримувати постачання зброї”, – кажуть чиновники.

На Заході вважають, що сотні тисяч мобілізованих росіян не здатні до великих наступальних та маневрених дій.

“Нинішній наступ Москви більше пов’язаний з тим, що існуючі сили та засоби розгортаються і передислокуються на місці. Ви бачите, як люди роблять наступальні дії, але я не думаю, що ви бачите початок наступу у великих стратегічних термінах”, – заявив один із представників. країн.

Білий дім анонсує новий пакет військової допомоги Україні. Щодо F-16 повторили за Байденом

Дмитро Гриниченко

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter.

Previous post Чому військові РФ не зносять Херсон з лиця землі, а лише обстрілюють: відповідь експерта — tsn.ua
Next post У Києві 750 будинків, у яких світло не можна відключити централізовано – гендиректор Yasno