Готуємо нові реформи: звернення Зеленського наприкінці 342-го дня повномасштабного вторгнення – новини на УНН

КИЇВ. 31 січня. УНН. Президент України Володимир Зеленський звернувся до українців наприкінці 342-го дня повномасштабного вторгнення. УНН з посиланням на сторінку Telegram Зеленського.

Подробиці

Зеленський повідомив, що закінчується підготовка до саміту Україна – ЄС.

“Фіналізуємо нашу підготовку до саміту Україна – ЄС, який запланований на цей тиждень. Загалом тиждень має бути повною мірою цього слова євроінтеграційним. Ми очікуємо на новини для України. Чекаємо на рішення наших партнерів у Євросоюзі, які відповідатимуть досягнутому рівню взаємодії між нашими інститутами і ЄС та нашого прогресу. Прогресу, який очевидно є – навіть попри повномасштабну війну”, – розповів Зеленський.

Також Президент України наголосив на підготовці нових реформ. Вони стосуватимуться соціально-правової та політичної реальності.

“І дуже важливо – готуємо нові реформи в Україні. Реформи, які у багатьох аспектах змінять соціально-правову та політичну реальність – зроблять їх більш людяними, прозорими та ефективними. Але й ці деталі – пізніше, за результатами відповідних зустрічей”.

Володимир Зеленський також зазначив, що детально опрацьовується ситуація на всіх основних оперативних напрямках і – у перспективі.

“Детально опрацьовуємо ситуацію на всіх основних оперативних напрямках і – у перспективі. Те, до чого готується окупант, і те, чим ми вже відповідаємо на таку підготовку Росії до спроби реваншу”.

Наприкінці звернення Президент України подякував усім, хто захищає державу, воює за Україну, зберігає кожну українську позицію на фронті та за кожну знищену позицію ворога.

Previous post Зеленський говорив з Трюдо про неприпустимість поступок РФ — Світ — tsn.ua
Next post “Коли замерзне пекло”, але зараз ми маємо розпочати процес прийняття України до Альянсу.