У Росії є люди, які публічно називають Путіна іноземним агентом – ГУР – новини України, Політика

У Росії є люди, які давно і публічно називають російського диктатора Володимира Путіна, бо більшої шкоди РФ, ніж його дії, мало хто завдав. Про це сказав речник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов в ефірі Freedom.

Читайте нас у Telegram: тільки важливі та перевірені новини

“У Росії є люди, які давно публічно називають Путіна іноземним агентом. І якщо подивитися на останній рік очима російського патріота, то більшої шкоди Росії та її інтересам за межами самої так званої Російської Федерації, ніж Путін останнім часом, загалом мало хто приніс”, – сказав Юсов.

Він зазначив, що перемога на президентських виборах Чехії екс-генерала НАТО Петра Павела, рішення Європарламенту, посилення НАТО по всьому периметру, вступ нових країн до Альянсу – це все результат агресивної політики Путіна та його кривавої війни проти України.

“Роль і місце Росії в сучасному світі та її геополітичне місце – воно скукожується. А перспективи самої Російської Федерації, я вже не кажу про режим Путіна – вони все туманніші та туманніші. І це все заслуга диктатора та його злочинних рішень, і тих, хто або промовчав, або сприяв”, – сказав представник ГУР.

Читайте також: Дуда – Зеленському: Коли переможете Росію і вони приповзуть навколішки, ведіть їх у Переяслав

Наталія Медведєва

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter.

Previous post Дружина Миколи Тищенка зізналася, що вона не в Таїланді з ним, і прокоментувала скандал з чоловіком: фото
Next post херсонці відмовляються евакуйовуватись, щоб “місто жило” — Ексклюзив ТСН — tsn.ua