У нас є шанс вигнати зло, яке прийшло під прапором Росії: Зеленський до учасників Національного молитовного сніданку в США – новини на УНН

КИЇВ. 2 лютий. УНН. Президент України Володимир Зеленський, звертаючись до учасників Національного молитовного сніданку в США, заявив, що є шанс вигнати зло, яке прийшло на українську землю під російським прапором. УНН.

Цитата

“Мільйони українців просять вигнання загарбників з нашої Батьківщини, а відтак – відновлення миру. Ми віримо в Бога. Ми не допускаємо зневіри. Завдяки хоробрості наших воїнів. Завдяки допомозі друзів волі у світі. Завдяки Президенту Байдену та всім вам — лідерам та людям, які допомагають. І ми маємо цей шанс! Шанс вигнати зло, яке надійшло на нашу землю під російським прапором. „У нас є шанс – шанс зарифмувати надію та історію“. Такі слова пролунали на літньому молитовному сніданку”, — сказав Зеленський.

Він зазначив, що цього року Україна бачить у конкретних діях – у спільних діях, як цей шанс реалізується.

“Вже майже рік ми стоїмо проти зла. Ми об’єднані, якими давно не були. І ми сміливі – наші героїчні солдати вже завдавали поразки злу на полі бою”, – зазначив Зеленський.

Додамо

Національний молитовний сніданок — щорічний захід, який відбувається у Вашингтоні першого четверга лютого і збирає найвпливовіших політичних лідерів США, які представляють обидві партії. Цього року у Молитовному сніданку взяли участь Президент Джо Байден, віце-президент Камала Харріс, лідери Конгресу, шановні представники штатів, американського суспільства та релігійних спільнот. Серед учасників був також король Йорданії Абдалла.

Доповнення

Буданов заявляв, що Україна переможе росію, як Давид Голіафа.

Previous post ветеран розповів, чого очікує Україна — Ексклюзив ТСН — tsn.ua
Next post Дуда про залізну завісу з Росією та історію Києва — Політика — tsn.ua