Робимо все для якнайшвидшого отримання нашими воїнами сучасних танків: звернення Володимира Зеленського – новини на УНН

КИЇВ. 31 січня. УНН. Президент України Володимир Зеленський звернувся до українців наприкінці 345-го дня повномасштабного вторгнення. УНН з посиланням на сторінку Telegram Зеленського.

Подробиці

Президент України Володимир Зеленський у вечірньому зверненні наголосив, що Україна, незважаючи ні на що, крокує до своєї мети.

“Цього ранку в Україні, як і багато інших, почався з повітряної тривоги. Цей день, як і багато інших, пройшов у надзвичайно жорстоких боях на фронті. Але все одно цього вечора можна сказати, що Україна йде до своєї мети”, — наголосив Володимир Зеленський.

“Ми зберегли українську свободу. Ми захищаємо цінності України. І ми досягнемо цілей нашої держави. Європейських цілей нашої держави”, – зазначив Президент України.

Він сказав, що впевненість у цьому “дуже відчувалася сьогодні – під час саміту”.

“Ми говоримо вже як учасники європейської спільноти. І працюємо – щоб зафіксувати це де-юре”, – розповів Володимир Зеленський.

Президент України також додав, що: “Є розуміння, що розпочати переговори про членство України в Євросоюзі можна цього року. Є розуміння партнерами також і того, що цього року мають, як і минулого року, незмінно посилювати оборонну підтримку нашої держави та тиск на Росію”.

Він наголосив, що готується велика інтеграція України у внутрішній ринок ЄС. А саме: більші доходи українських компаній, більше виробництво та робочі місця у нашій країні, це доходи державного та місцевих бюджетів.

Наприкінці звернення Президент України подякував усім, хто воює за Україну, кожному та кожній, хто допомагає країні захищатися від окупанта.

Previous post Астролог назвав місяць, коли Путін може раптово закінчити війну
Next post Перед зустріччю з Путіним губернатор Волгоградської області відсидів 8-денний карантин