Смерть із небес. Нова історія LIGA.net зі світовими розробниками БПЛА (анонс) – новини України, Політика

Shahed, Bayraktar, Switchblade, DJI Mavic – ці назви чув кожен українець. Проте, щоб дати цим виробам життя, свої знання доклали сотні інженерів та конструкторів, які десятки років застосовували для цього унікальні технології.

Редакція ЛІГА.net разом із розробниками найкращих БПЛА підготувала спеціальний текст, що максимально широко розкриває світ безпілотників: від зародження ідеї до втілення найсучасніших бойових систем.

Це анонс матеріалу. Повний текст буде надіслано передплатникам ЛІГА.net у четвер, 9 лютого. Хочете також отримати цю історію? Оформіть передплату “Партнер”. Крім доступу до спецтекстів, ми також щотижня в неділю буде надсилати вам переказ 10 найкращих текстів з усієї планети від найкращих медіа світу. І відключимо показ реклами.

Наразі світ спостерігає за російсько-українською війною та робить висновки про доцільність тих чи інших військових рішень, розповідає ЛІГА.net Семюел Бенндет, радник Центру стратегії, політики, планів та програм CNA (SP3), член програми вивчення Росії.

Це обговорюється багатьма військовими. Різні міжнародні військові спостерігають за тим, як українські військові перетворюють комерційні безпілотники на безпілотники-камікадзе, каже Бенндет.

Смерть із небес.  Нова історія LIGA.net зі світовими розробниками БПЛА (анонс)

Марк Брінклі, представник американської оборонної корпорації General Atomics, розповідає ЛІГА.netЩо створення БПЛА дуже схоже створення класичної авіації.

“Тільки в першому випадку використовуються композитні матеріали, у другому – метал. Розмір, продуктивність і вартість повинні бути враховані при проектуванні. Одним із досягнень, які використовуються General Atomics у своїх проектах, є використання 3D друку”, – говорить Брінклі.

“Прямо на наших очах дрони змінюють ландшафт наземної війни, – продовжує цю точку зору віце-президент AeroVironment Чарльз Дін, відповідаючи на запитання ЛІГА.net– БПЛА сприяли переосмисленню навіть просто тактики, а поставили під питання ефективність пологів військ, які раніше вважалися пріоритетними ” .

Це анонс матеріалу. Повний текст буде надіслано передплатникам ЛІГА.net у четвер, 9 лютого. Хочете також отримати цю історію? Оформіть передплату “Партнер”. Крім доступу до спецтекстів, ми також щотижня в неділю надсилатимемо вам переказ 10 найкращих текстів з усієї планети від найкращих медіа світу. І відключимо показ реклами.
Роман Тищенко

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter.

Previous post Коли та скільки Leopard 1 отримає Україна від Німеччини — Світ — tsn.ua
Next post Після розслідування «Схем» про «казачу» бригаду «Дон», яка обстрілює Очаків, правоохоронці відкрили кримінальну справу