Набір до штурмових бригад “Гвардія наступу” триває: подано майже 9 000 заявок – новини України, Політика

До “Гвардії наступу” подано вже майже 9000 заявок. Найбільше їх надійшло до бригад Національної гвардії, поліцейської бригади та бригади прикордонників. Про це повідомляє прес-служба МВС.

Читайте нас у Telegram: тільки важливі та перевірені новини

Найактивніше добровольці користуються сайтом storm.mvs.gov.ua, через який за кілька днів кампанії вже отримано майже 7 900 анкет. Безпосередньо до поліцейської бригади “Лють” добровольці відправили понад 2000 заявок. До штурмових бригад Нацгвардії, яких представлено найбільше, подано понад 4500 заявок. До бригади прикордонників “Сталевий кордон” надійшло понад 1200 заявок.

Спілкування з добровольцями та запис до нових підрозділів МВС відбуваються також у звичних для громадян Центрах надання адміністративних послуг (ЦПАУ). Через ЦПАУ всього надійшло понад 5000 звернень, подано заявок добровольців – понад 1000.

  • 2 лютого Міністерство внутрішніх справ почало формувати штурмові бригади “Гвардія наступу”, до яких можуть вступати добровольці для зміцнення Сил оборони та звільнення тимчасово окупованих територій.
  • За перший день набору до “Гвардії наступу” звернулися тисячі добровольців.

Читайте також: Бригада на вибір, навчання, статус УБД. Деталі вступу до “Гвардії наступу”

Вадим Ребрина

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter.

Previous post мешканці зруйнованої Любимівка повертаються додому — Ексклюзив ТСН — tsn.ua
Next post Призовники, яким виповнилося 27 років, повинні прибути до ТЦК для проходження медогляду