“Заради хайпу та медійності”: Марк Савчук про причини скандалу навколо міністра оборони Резнікова – новини на УНН

КИЇВ. 7 лютого. УНН. Скандал навколо Міністерства оборони України та особисто Олексія Резнікова було створено заради хайпу та медійності. Про це у коментарі УНН повідомив голова ради громадського контролю НАБУ Марк Савчук.

Цитата

“Якщо ми бачимо, що якісь люди дуже багато говорять про корупцію, а коли їм пропонують зайти всередину і в усьому розібратися, а вони, мовляв, ні, нам і так все зрозуміло…ну я тоді не знаю з чи корупцією вони борються . Люди, у яких велика медійність, є прихильниками великих політичних кабінетних воєн. Так було завжди і так буде далі, це не секрет (…) Просто вони грають у політику. Бо якщо ти не будеш кричати, що хтось корупціонер і його треба звільнити — тобі не буде хайпу та медійності”, — повідомив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Ризики для системи”: Безугла пояснила, чому “Слуги народу” не голосуватимуть за відставку Резнікова

Марк Савчук додав, що хайп, який був створений навколо ситуації з Міністерством оборони, може негативно вплинути на результати війни в Україні.

(…) чому ви вчора кажете, що Резнікова треба звільнити, а завтра — що він найкращий міністр. Ви збожеволієте? Хочете щоб Україна війну програла? в ній винен.А виходити і говорити що міністр корумпований і його потрібно терміново знімати, а завтра говорити, що це найкращий міністр і просто не давати пояснення чому, це погано, нехай дають відповіді на запитання!” – резюмував він.

Раніше

Ряд військових та експертів назвали інформаційну атаку, яка була створена навколо Міністерства оборони штучною, а користувачі соцмереж підтримали рішення не звільняти Олексія Резнікова з посади Міністра оборони.

Previous post Маленьку дівчинку дістали живою після 12 годин під завалами внаслідок землетрусу в Сирії (відео)
Next post МЗС відомо про 4 постраждалих у Туреччині українців, посольство перевіряє дані про двох загиблих