Вісім головних новин України та світу на 19:00 8 лютого – новини України, Політика

1. ЗЕЛЕНСЬКИЙ ВІДВІДАВ ВЕЛИКОБРИТАНІЮ. Президент полетів до Великобританії. Він зустрівся з прем’єр-міністром та королем, виступив перед британським парламентом. (Детальніше)

2. ВЕЛИКОБРИТАНІЯ ПЕРЕДАСТЬ УКРАЇНІ ЗБРОЮ ДАЛЬНЬОГО РАДІУСА ДІЇ. Офіційний Лондон оголосив, що на зустрічі із Зеленським британський прем’єр запропонує йому “можливості більшої дальності” для Сил оборони. (Детальніше)

3. ВЕЛИКОБРИТАНІЯ БЕРЕТЬСЯ ЗА НАВЧАННЯ УКРАЇНСЬКИХ ЛІТЧИКІВ НА Винищувачах НАТО. Інструктори Королівських військово-повітряних сил Великобританії почнуть навчати українських льотчиків, щоб вони могли літати на винищувачах стандарту НАТО. (Детальніше)

4. ВЕЛИКОБРИТАНІЯ ПОСИЛИЛА САНКЦІЇ ПРОТИ РОСІЇ. Великобританія розширила санкції проти 15 російських осіб та компаній, які допомагають Росії вести війну проти України. (Детальніше)

5. НІМЕЧЧИНА ПЕРЕДАЛА ВСУ ЩЕ GEPARD, ВАНТАЖНИКИ, АНТЕННИ. Німеччина поставила ЗСУ черговий пакет військової допомоги, до якого увійшли важкі армійські навантажувачі та ще дві зенітні самохідні установки Gepard. (Детальніше)

6. MH17. Слідча група вважає, що рішення надати бойовикам “Бук” ухвалив Путін. Об’єднана слідча група (JIT) з розслідування катастрофи MH17 заявила, що є вагомі підстави вважати, що рішення про надання ракетного комплексу “Бук” бойовикам терористичної організації ДНР було ухвалено російським диктатором Володимиром Путіним. (Детальніше)

7. ЗЕЛЕНСЬКИЙ СЬОГОДНІ ЗУСТРІТЬСЯ З МАКРОНОМ І ШОЛЬЦЕМ У ПАРИЖІ. Канцлер Німеччини увечері прилетить до Парижа для зустрічі з президентами України та Франції. (Детальніше)

8. УОЛЕСУ ДОРУЧЕНО ВИВЧИТИ, ЯКІ ЛІТАКИ БРИТАНІЯ МОЖЕ В ПЕРСПЕКТИВІ ДАТИ УКРАЇНІ. Прем’єр-міністр Великобританії доручив міністру оборони вивчити, які британські літаки у перспективі можуть бути відправлені до України. (Детальніше)

Наталія Медведєва

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter.

Previous post Зеленський збирається створити “коаліцію далекобійних ракет” — Укрaїнa — tsn.ua
Next post У Києві демонтували пам’ятник Чкалову