Баяв Пелінсу зомліла, не зумівши підняти штангу, відео

На Євро-2023 з важкої атлетики стався неприємний інцидент

На чемпіонаті Європи з важкої атлетики, який стартував із грандіозного скандалу, стався страшний інцидент. Одна зі спортсменок після своєї спроби знепритомніла.

Відповідний момент потрапив у трансляцію змагань, повідомляє Sputnik Вірменія. На кадрах видно, як турецька важкоатлетка Баяв Пелінсу після невдалої спроби кидає штангу вагою 96 кг, а потім падає на спину.

До спортсменки одразу підбігли офіційні особи, які взялися надавати їй першу допомогу, інші помічники закрили дівчину від телекамер. Спортсменці підняли ноги, щоб збільшити кровообіг до мозку, а потім під оплески відвезли за лаштунки.

Мені дуже сумно. Добре те, що добре закінчується. Дуже дякую за вашу підтримку“, — пізніше написала спортсменка в Instagram.

Додамо, інцидент трапився під час змагань жінок у ваговій категорії до 49 кг. У цій категорії українка Ангеліна Ломачинська здобула дві бронзові нагороди. Одну — у “ривку”, а другу — за підсумками двоборства.

Раніше повідомлялося, що українки Ірина Деха та Аліна Марущак здобули медалі на чемпіонаті світу-2022 з важкої атлетики в Колумбії.

Нагадаємо, українець Євген Бурбала виборов відразу весь комплект нагород на молодіжному чемпіонаті Європи з важкої атлетики в Албанії.

Previous post З лютого по квітень 2023-го Сили оборони знищили, пошкодили або захопили 133 комплекси РЕБ ворога, – OSINT-аґенція Molfar
Next post Чи можна тримати ноутбук на зарядці весь день – відповідь експерта