Шахтар Дніпро-1 — дивитись онлайн футбол — пряма трансляція матчу УПЛ 28.05.2023

Команди визначать долю золотих медалей

У неділю, 28 травня, донецький клуб прийме дніпровський в рамках передостаннього, 29 туру чемпіонату України з футболу сезону 2022/23. Початок — о 15:00 за київським часом.

Телеграф веде текстову онлайн-трансляцію зустрічі, яка проходить у Львові на стадіоні “Арена Львів”. Гра визначить долю чемпіонського титулу в Україні.

“Шахтар” — “Дніпро-1” — 0:0 (оновлюється)

Матч розпочався!

Стартові склади команд:

“Шахтар”: Трубін, Матвієнко, Ракицький, Бондар, Конопля, Степаненко, Бондаренко, Судаков, Зубков, Криськів, Сікан

“Дніпро-1”: Рибак, Пасіч, Каплієнко, Адамюк, Сарапій, Піхальонок, Бланко, Пеглов, Танковський, Гуцуляк, Довбик

“Шахтар” лідирує в українській Прем’єр-лізі. “Дніпро-1” посідає друге місце з відставанням у 5 очок. В разі перемоги чи навіть нічиєї донецька команда достроково стане чемпіоном. В разі виграшу дніпровців доля титулу вирішиться в заключному турі.

Турнірна таблиця УПЛ за підсумками 28 туру

Турнірна таблиця УПЛ за підсумками 28 туру

У попередньому турі “Шахтар” розгромив на виїзді “Зорю” (3:0), тоді як “Дніпро-1” зазнав поразки від “Ворскли” (1:2) в домашніх стінах.

Історія зустрічей

Команди між собою зіграли 7 матчів, в яких “Шахтар” здобув 6 перемог, а “Дніпро-1” — одну.

Боси “Дніпра-1” були настільки обурені скандальною поразкою від “Ворскли” (1:2), що навіть розглядали варіант не їхати на гру з “Шахтарем” на знак протесту.

Нагадаємо, “Дніпро-1” випустив відео зі спірними моментами матчу з “Ворсклою”. Раніше повідомлялося, що “Шахтар” фінансово стимулював полтавців.

Previous post Президент ПАР призначив комісію для розслідування можливих постачань зброї Росії – новини України, Політика
Next post «Тихо-тихо, а потім як бабах». Чим живе поряд із фронтом місто Гуляйполе на Запоріжжі?