Шовковський заявив, що продовжить працювати з Динамо – SPORTNEWS.COM.UA

Сьогодні, 29 травня, Динамо здобуло впевнену за рахунком перемогу над Вересом 3:0.

Післяматчеву пресконференцію Олександр Шовковський почав з подяки Збройним Силам України, які дозволяють продовжувати грати у футбол.

48-річний тренер сказав, що хоч Динамо вже і немає турнірних завдань, але воно має своє обличчя, яке гравці зобов’язані не втрачати за жодних умов.

«У середині другого тайму ми повинні були доводити рахунок до 3:0, але натомість не тільки втратили гольові моменти, але ще й заробили пенальті на рівному місці.

Якби суперник був удачливішим, гра могла піти за зовсім іншим сценарієм. 3:0 – це результат, який нас, звичайно, влаштовує, але по грі другий тайм ми в обороні провалили».

Шовковський визнає, що його команда традиційно видає нервову кінцівку поєдинків.

Також тренер відповів на питання журналіста, чи погодився б Олександр очолити Динамо, якби надійшла така пропозиція.

«У мене так багато мрій, що якщо про всі їх говоритиму вголос, то жодна з них не збудеться. Як то кажуть, хочеш насмішити Бога — розкажи йому про свої плани.

Зараз я виконую обов’язки головного тренера і роблю все для того, щоб хлопці виконували на полі те, що повинні робити, те що хоче від них бачити тренерський штаб».

Виконувач обов’язків головного тренера киян задоволений своєю роботою у клубі.

«Можу сказати одне: я працюю із задоволенням! І працюватиму із задоволенням надалі. А в якому статусі – час покаже», – резюмував Шовковський.

Нагадаємо, що під керівництвом СаШо Динамо провело сім матчів, у яких шість разів здобули перемогу та зазнали однієї поразки.

Previous post У росіян ротація в Бахмуті: заводять підрозділи, які зазнали значних втрат – ВСУ – новини України, Політика
Next post У нас надлишок електроенергії з 10.00 до 14.00, о 19.00 – 22.00 ми закликаємо українців споживати ощадливо