Фіорентина Вест Гем — дивитись онлайн відео голів та огляд фіналу Ліги конференцій 7 червня

У Празі пройшов великий футбольний матч

У середу, 7 червня, у Празі (Чехія) відбувся фінал Ліги конференцій УЄФА сезону 2022/23 “Фіорентина” — “Вест Гем”.

Зустріч, що проходила на “Еден Арені”, завершилася з рахунком 2:1 на користь англійського клубу. Про це повідомляє “Телеграф”.

Перший тайм команди провели без високих швидкостей та яскравих моментів, але з величезною кількістю боротьби, причому агресія була не лише на полі, а й на трибунах. Фани Молотобійців розбили голову Крістіано Бірагіколи гравець Фіалок був біля кутового прапорця.

На початку другого тайму той же Бірагі зіграв рукою у своєму штрафному. Після перегляду VAR іспанський арбітр Карлос дель Серро призначив 11-метровий удар, який реалізував Саїд Бенрахма. Лондонці недовго раділи голу, адже через 5 хвилин Джакомо Бонавентура зрівняв рахунок у грі. Вирішальний момент зустрічі відбувся на останній хвилині основного часу. Лукас Пакета вивів Джеррод Боуєна на побачення з кіпером “Фіорентини”, і англієць легко переправив м’яч у сітку воріт.

Таким чином, “Вест Гем” перемагає в єврокубку вперше з 1965 року (перемога у Кубку володарів кубків).

Повний відеоогляд зустрічі буде доступний пізніше.

Нагадаємо, в 1/2 фіналу ЛК “Вест Гем” пройшов нідерландський “Алкмаар”, а “Фіорентина” виявилася сильнішою за швейцарський “Базель”.

Раніше повідомлялося, що “Севілья” в рекордний раз виборола Кубок Ліги Європи. Головний матч євросезону пройде в Стамбулі (Туреччина). У фіналі Ліги чемпіонів 10 червня зустрінуться англійський “Ман Сіті” та італійський “Інтер”.

Previous post У ЗСУ розповіли про план оборони Бахмута, завдяки якому Росія отримала 21 000 убитих – новини України, Політика
Next post Колишнє керівництво “Укртатнафти” вкрало азербайджанської нафти на 2 млрд грн.