Німеччина Україна — де й о котрій годині дивитись онлайн пряму трансляцію матчу 12 червня

Головна команда країни проведе свій другий матч у цьому році

У понеділок, 12 червнязбірна України проведе товариський матч проти Німеччини. Це стане першою грою Сергія Реброва на посаді головного тренера національної команди.

У прямому ефірі матч Німеччина — Україна покаже медіасервіс MEGOGO (підписка “Максимальна” та “Спорт”)а також місцеві телеканали “Суспільного Мовлення” (“Суспільне Київ”, “Суспільне Черкаси” тощо) тільки у цифровому ефірі T2, кабельних мережах та IPTV. Про це повідомляє пресслужба офіційного транслятора поєдинку в Instagram.

Зазначимо, що цей поєдинок стане першим для Сергія Реброва на чолі головної команди країни. Окрім того, для Бундестім цей матч стане історичним, тисячним в історії. Додамо, що німці як господарі Євро-2024 вже кваліфікувалися на турнір, а от Синьо-жовті ще зіграють кілька поєдинків відбору. Фактично гра з Німеччиною стане для України перевіркою перед важливими поєдинками проти Північної Македонії та Мальти.

З розкладом та результатами матчів збірної України з футболу у кваліфікації ЧЄ-2024 можна ознайомитись на сайті “Телеграф”.

Нагадаємо, збірна України під керівництвом Руслана Ротаня поступилася у першому матчі відбору команді Англії (0:2).

Previous post У ГУР пояснили, за що екс-ескортниця Ксюша Манекен отримала нагороду від Буданова – новини України, Політика
Next post Підприємства гірничо-металургійного комплексу виступили проти планів НКРЕКУ підняти граничні ціни на електроенергію та загрожують зупинкою виробництва