Олександр Зінченко відмовився від друзів у росії

Футболіст грав у рф під час війни на Донбасі

Відомий український футболіст, захисник національної команди та лондонського “Арсеналу” Олександр Зінченко розповів, що викреслив зі свого життя друзів із росії, з якими познайомився під час виступів за “Уфу” у 2015-2016 роках. Напередодні Олександр приєднався до благодійної ініціативи президента Володимира Зеленського.

Відповідний коментар Зінченко доступний на dailymail. Олександр вважає, що за мовчання російських футболістів платитимуть їхні діти, і тут справа навіть не у грошах, а в репутації.

“Я нічого не чув від російських футболістів. Якби таке сталося з моєю країною, я б одним із перших почав кричати про це. Уявіть, якби всі вони поширили інформацію з таким посилом: “Хлопці, припиніть”. Ситуація напевно трохи змінилася б.

Вони не розуміють одного: наступні покоління заплатять. Їхні діти, онуки. Ідеться не лише про гроші, вони заплатять репутацією. Я грав у росії до переходу в “Манчестер Сіті”. Там у мене було коло друзів – дуже маленьке, але все ж таки було. Тепер це коло стало нулем”, — заявив Зінченко.

Раніше повідомлялося, що Зінченко і Влада Седан чекають на другу дитину. До речі, пара нещодавно засвітила свої кільця, вартістю в хороше авто.

Previous post РосЗМІ пишуть про поранення головного спільника Кадирова в Україні. Той просить ГУР його знайти – новини України, Політика
Next post Британія та ЄС не можуть домовитися, куди підуть $2,9 млрд від продажу “Челсі” Абрамовича – новини України, Особисті гроші