Олексій Железняков висловився про спортсменів з росії, які змінюють громадянство

Російські спортсмени тікають із країни, а їх у відповідь називають зрадниками

Російський хореограф (фігурне катання) Олексій Железняков заявив про необхідність компенсації при зміні спортивного громадянства, при цьому він вважає перехід своїх співвітчизників до деяких країн — зрадою.

Відповідний коментар Железнякова доступний на “Матч ТВ”. Він вважає, що атлетам з росії не варто переходити до недружніх країн, особливо до тих, які надають Україні військову допомогу.

“Повторюся, зараз багато залежить від країни, в яку переходиш виступати, багато вороже налаштованих країн до росії, але багато і доброзичливих.

Грузія повернулася до нас обличчям, йде позитивна тенденція щодо цього. Розглядати грузинську федерацію можна, але якщо це якась європейська країна, яка постачає зброю (в Україну)то це можна порівняти зі зрадою“, – Сказавши Железняков.

Нагадаємо, Железняков нещодавно цинічно звинуватив українців у русофобії.

Раніше повідомлялося, що відомий український фігурист вирішив виступати в шоу дружини прессекретаря президента рф Дмитра Пєскова Тетяни Навки.

Previous post Маляр про порушення інформаційної тиші: Ми не даємо ЗСУ закріпитися у відвойованих пунктах – новини України, Політика
Next post Андрій Захтей, якого Росія ув’язнила у 2016 році у справі «українських диверсантів», повернувся в Україну