Північна Македонія Україна — що трапилося після матчу, чому сталася бійка, відео

Балканській команді не сподобалися дії суперника

Ключовий футболіст збірної України Віталій Міколенко отримав попередження одразу після переможної гри кваліфікації на Євро-2024 проти Північної Македонії.

Про це повідомляє офіційний сайт УЄФА. Захисник бурхливо радів на драматичний успіх своєї команди, що не сподобалося суперникам.

Північна Македонія – Україна. Відео голів та огляд матчу

Після цього футболісти та тренери Північної Македонії висипали на поле та розпочали бійку з гравцями збірної України.

Як результат, швейцарський арбітр Лукас Фендріх показав жовту картку Миколенку та запасному воротарю балканської збірної Дам’яну Шишковскі.

Нагадаємо, що 16 червня збірна України провела свій другий матч у відборі до чемпіонату Європи-2024. Суперником Синьо-жовтих була міцна команда Північної Македонії.

Нагадаємо, в першій грі кваліфікації на ЧЄ-2024 наша команда без шансів поступилася Англії (0:2). Перед грою з Північною Македонією підопічні Реброва дали бій німцям у контрольній грі (3:3). Додамо, що вже 19 червня збірна України проведе поєдинок відбору на Євро-2024 з Мальтою.

З повним календарем, результатами та відеооглядами всіх матчів збірної України у відборі на чемпіонат Європи-2024 можна ознайомитись на сайті “Телеграф”.

Previous post Спецназ СБУ вивіз людей з лівого берега, росіяни відкрили вогонь та були знищені – відео – новини України, Політика
Next post Ігор Терехов розповів, де перебувають три його сини, два з яких – повнолітні