Іспанія Україна — де і коли дивитись онлайн матч Євро 2023 U 21

Зустріч відбудеться у Румунії

У вівторок, 27 червнязбірна України U-21 після дострокового виходу у плей-офф проведе свій заключний матч на груповій стадії чемпіонату Європи-2023.

У прямому ефірі гру Іспанія U-21 — Україна U-21 покаже сайт “Суспільне Спорт”а також місцеві телеканали “Суспільне Мовлення” (“Суспільне Київ”, “Суспільне Черкаси” тощо). Крім того, зустріч буде доступна для перегляду на YouTube. Про це повідомляє сайт “Суспільне Спорт”. Початок поєдинку о 21:45 за київським часом.

Обидві команди гарантували собі вихід до чвертьфіналу турніру і поборються за перше місце в квартеті, яке дасть змогу поборотися у першому раунді плей-офф ЧЄ-2023 з більш слабкою командою. Додамо, що Синьо-жовті поступалися іспанцям, які є п’ятиразовими чемпіонами Євро у цій віковій групі, у 2011 році з рахунком 0:3.

Нагадаємо, на груповій стадії Євро-2023 серед молоді українці сенсаційно обіграли хорватів (2:0), а також перемогли команду Румунії (1:0). З розкладом, результатами, відеооглядами всіх матчів збірної України U-21 на ЧЄ-2023 можна ознайомитись на сайті “Телеграф”.

Previous post Новим головою “Укроборонпрому” може стати керівник заводу імені Малишева, – УП
Next post партія влади за підсумками виборів отримала більшість місць у парламенті