Вероніка Степанова заявила, що росія сильніша за Норвегію у лижному спорті — реакція мережі

Спортсменка розповіла про перевагу росії у лижному спорті, проте російські лижники понад рік відсторонені від усіх міжнародних змагань

Олімпійська чемпіонка Пекіна-2022 Вероніка Степановаяка називала владу Норвегії “режимом”, знову відзначилася безглуздою заявою.

Цього разу Степанова розповіла, що росія починає обганяти Норвегію у лижних перегонах, передає “Матч ТВ”. У мережі лише посміялися зі слів лижниці.

“Я впевнена, що ми починаємо обходити Норвегію, нашого головного конкурента у світових лижах. Не знаю, чому наші репортери та блогери списали мільйон сторінок у дусі: “Ах, норвежці, вони на лижі з дитинства встають, це у них у крові!” І у фінів у крові, і канадців теж у крові.

Норвезька перевага в тому, що там є десятка півтора дуже багатих людей, які топовим лижникам та самій збірній активно допомагають. Ось у Фінляндії, Канаді та навіть Швеції таких немає. А в Норвегії є – і їхні імена відомі всім“, – Заявила Степанова.

Користувачі лише посміялися з абсурдних слів спортсменки, яка понад рік не змагалася на міжнародному рівні через повномасштабне вторгнення рф в Україну.

Раніше Степанова процитувала президента рф володимира путіна, сподіваючись, що вона зможе в’їхати в Європу для тренувань. До речі, після зустрічі з главою кремля вона побачила “особливу енергію” у диктатора. Крім того, лижниця погрожувала “шведам-русофобам”.

Previous post Євросоюз готується до саміту лідерів: повістку дня відкоригував недопохід вагнерівців на Москву
Next post Припинення роботи “зернового коридору” може посилити тиск на гривню – НБУ