Михайло Фоменко — колишній тренер збірної України заявив, що хворий на рак

Спеціаліст виводив національну команду на Євро-2016

Екстренер збірної України Михайло Фоменко повідомив, що лікується від онкології. До речі, зараз головною командою країни керує Сергій Ребров.

Відповідний коментар Фоменка доступний на сайті sportnews. Видання поцікавилося у 74-річного Михайла щодо стану його здоров’я. Фахівець розповів, що лікується від раку.

Не можу говорити, онкологія, лікуюсь“, — сказав Фоменко.

Нагадаємо, Фоменко став першим тренером в історії збірної України, який вивів нашу команду на чемпіонат Європи. Синьо-жовті під керівництвом Михайла не зуміли вийти із групи Євро-2016, програвши у всіх трьох іграх. Після цього турніру Фоменко залишив свою посаду і більше не тренував.

Додамо, що Фоменко тренував “Динамо”, “Кривбас”, “Верес”, ЦСКА, “Металіст”, запорізький “Металург”, “Таврію” та інші клуби. З київським “Динамо” він виграв чемпіонат та Кубок України.

Раніше повідомлялося, що збірна України піднялася у рейтингу Міжнародної федерації футболу (ФІФА).

Нагадаємо, Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) розводитиме збірні України та Білорусі по різних групах під час жеребкування фінальної частини чемпіонату Європи-2024, якщо команди кваліфікуються на турнір.

Previous post Зеленський ввів у дію рішення РНБО щодо подолання корупції у судах: що пропонують – новини України, Політика
Next post «Спалила Бандеру і Шухевича, бо боялася обшуку». Історії трьох жінок, які пережили російську окупацію