Париж 2024 — Олександр Тихонов розповів, як росії потрапити на Олімпійські ігри

Колишній спортсмен-чемпіон став пропагандистом кремля

Чотириразовий олімпійський чемпіон з біатлону Олександр Тихоновякий погрожував війною Німеччині та Польщі через хокеїста-шпигуна з рф, знову відзначився абсурдною заявою.

Відповідний коментар ексбіатлоніста доступний на сайті Р-Спорт. Через безглуздість висловлювання в мережі назвали Тихонова “товаришем по чарці” колишнього президента рф дмитра медведєва, який після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну часто розмахує “ядерною палицею”. Олександр переконаний у тому, що росію допустять до Олімпіади-2024 у Парижі, якщо рф переможе у війні.

“Я зараз перебуваю в Білорусі – країні, придатній для життя. Але я росіянин і справжній патріот своєї країни.

Після перемоги у СВО у нас будуть чудові перспективи, для нас усі дороги будуть відкриті”, – сказавши Тихонов.

Користувачі зі сміхом сприйняли слова радянського чемпіона. Багато хто натякнув, що таку маячню можна сказати лише під алкоголем.

Зазначимо, Міжнародний олімпійський комітет рекомендував міжнародним спортивним федераціям допускати атлетів з рф та Білорусі на змагання в нейтральному статусі, проте рішення щодо Олімпіади ще не прийнято.

Раніше Тихонов образив українців, заявивши, що вони без росії ніхто. Також радянський чемпіон називав Францію смітником.

Previous post Міністр закордонних справ Британії підтримує вступ України до НАТО за сценарієм Фінляндії та Швеції
Next post ДТЕК отримує прибуток на зростанні цін на електроенергію через рішення ухваленого НКРЕКУ