Іспанія Україна — де і коли дивитись онлайн матч Євро 2023 U 21 5 липня

Команди проведуть другий очний матч на турнірі

У середу, 5 липнязбірна України U-21 після сенсаційної перемоги над Францією (3:1) у чвертьфіналі молодіжного Євро-2023 зіграє в 1/2 фіналу чемпіонату Європи проти команди Іспанії. “Телеграф” проведе онлайн-трансляцію матчу Іспанія U-21 — Україна U-21.

У прямому ефірі півфінал ЧЄ-2023 Іспанія U-21 — Україна U-21 покаже сайт “Суспільне Спорт”а також місцеві телеканали “Суспільне Мовлення” (“Суспільне Київ”, “Суспільне Полтава” тощо). Крім того, зустріч буде доступна для перегляду на платформі YouTube. Про це повідомляє сайт “Суспільне Спорт”. Початок поєдинку о 22:00 за київським часом.

Гра Іспанія U-21 — Україна U-21 відбудеться у Бухаресті на стадіоні “Стяуа”. Цікаво, що Синьо-жовті вже перетиналися з іспанцями на груповій стадії турніру. Напередодні наша “молодіжка” дала бій Фурії Роха (2:2) у 3-му турі групової стадії. До речі, обидві команди кваліфікувалися на Олімпійські ігри у Парижі.

Нагадаємо, молодіжна збірна Іспанії виграла групу B, випередивши українців за додатковими показниками. Іспанці обіграли Румунію (3:0), Хорватію (1:0) та зіграли внічию з Україною. У чвертьфіналі турніру Фурія Роха виявилася сильнішою за швейцарців (2:1).

Синьо-жовті, у свою чергу, переграли Хорватію (2:0), мінімально здолали Румунію (1:0) і втратили на останніх секундах перемогу над Іспанією (2:2). В 1/4 фіналу українці вибили французів.

Previous post Посол у США пояснила, чому прості американці підтримують Україну у війні з Росією – новини України, Політика
Next post Британія заборонила витрачати гроші від продажів Челсі за межами України – новини України, Економіка